Sider

mandag den 1. august 2011

August

Mums - nyder virkelig det dejlige danske sommervejr - endelig fri for dagsregn og lave temperaturer. Det er skønt. Hverdagen kommer snigende og jeg har lyst til at blogge igen. Prøver at hoppe med på foto-udfordringen som huserer rundt om i blogland fx hos Julia og hos Ulla.
Dag 1: self portrait


De sidste dage har båret præg af at vi så småt skal igang med hverdagen igen. Vi havde nogle skønne dage i sommerhus ved Grenå strand, med et smuttur til Århus for at se årets Cirkus Sumarum-forestilling.
I dag har ældste haft sin første dag i SFO og mindste sin første dag alene i børnehave - uden storebror. De har haft fri i 5 uger nu, de har haft en skøn ferie men hold op hvor har de savnet kammeraterne, så det var 2 glade unger der blev sendt afsted et par timer i dag.1 kommentar:

  1. jamen der er du jo.. hej hej..:0) Grenå strand - der kommer vi altså meget - men ville nok ikke have tænkt på om det var dig - hvis jeg så dig.. ha ha Sjovt:0) Godt billede.. Ja nu kommer hverdagen igen.. pyyyy.. Tak for tip på min blog.. KH iben

    SvarSlet

Tak for din kommentar :)