Sider

tirsdag den 19. juli 2011

Postkort fra Montecatini Terme

Jeg er for længst hjemme i kolde regnfulde Danmark igen - men der kommer lidt postkort på bloggen fra min ferie, så jeg kan huske at jeg virkelig har været afsted og at der var det sommer. Det kan være lidt svært at huske når man sidder her i gråvejr, med tykke trøjer og kolde tæer.
I dag er postkortet fra Montecatine Terme i Toscana i Italien.

Postkort fra Montecatine Terme

Montecatini Terme er en lille gammel, temmelig kitchet by, der er kendt for sine kurbade. Byen er en rigtig ferieby med mange hoteller, caféer, isboder og lækre tøjbutikker. Vi boede midt i byen. Nærmest på torvet, ved siden af byens kirke. Det var meget centralt og det var dejligt - tilgengæld var der en del larm fra det hyggelige natteliv. I byen er der en fin park med en gammel karrusel og smukke gamle bygninger. Der kører et lille tog rundt i byen og det var lige noget for vores unger. Byen ligger rigtig godt for ture ud i området og der er også en togstation, så hvis man ikke er i bil kan man alligevel komme til Firenze, Pisa m.m.
Kaffepause ved byens marked

Fine gamle bygninger i parken

Aftenstemning

Termeland er et legeland i parken


På turen med det lille tog, så vi det ridende lokale politi

3 kommentarer:

  1. hvor ser det bare dejligt ud!!

    SvarSlet
  2. Åh hvor er det dejligt med lidt sol og varme på en regnfuld dag. Og lidt nostalgisk for de to sidste somre har jeg spenderet i Toscana. I år står den på Danmark og gråvejr.

    SvarSlet
  3. åh hvor skønt.. Må osse finde feriebillederne frem i disse dage, blot for at huske hvordan de varmere "strøg" er...:0)

    SvarSlet

Tak for din kommentar :)