Sider

torsdag den 10. marts 2011

nedtælling

Dejlig IKEA-date med Dorthe og et bagagerum fyldt med hylder, stof, et par telte, puder og et bundt knasende tulipaner. Lige om lidt lokker weekenden, uha den er velkommen. Drømmer om smoothie, kaffe og kage. Pudsede vinduer og en snurrende symaskine. Lidt haveluskeri og simremad og måske skulle man bestille lidt sommerferie...hvor går turen mon hen?
Indersiden af mit skab i mit arbejdsrum
Stoffer til weekenden
Sku´man lige bage sig en enkelt plade muffins?

4 kommentarer:

 1. Det med de pudsede vinduer kan jeg kun sige Amen til! Vi fik ligesom aldrig fundet tiden til at pudse vinduer... Som i vitterligt aldrig. Nu har vi bestilt pudser, som for 150 kr pr. gang vasker alle vinduerne hver anden måned. Det er altså hverdagsluksus!
  Men alle de andre ting lyder nu også vanvittigt dejligt :o)

  SvarSlet
 2. Det lyder da som den perfekte weekend! Jeg skal bage alt for mange muffins denne weekend. Vi skal nemlig holde Sara´s 4 års fødselsdag på søndag og for børnehaven mandag og muffins det skal der altså til :-)

  Lyder spændende med bestilling af sommerferie også :-)

  SvarSlet
 3. Ikea var dejligt, vi må snart afsted igen og kigge lidt på de der forårsting. Mon ikke der snart kommer en bænk derude?
  Bestilling af sommerferie, hmmm, troede du skulle være babysitter hele sommeren.....

  SvarSlet
 4. Ahhhh sikken en weekend, og en god måde at starte den på - her er der bagt muffins... de er næsten også spist :o) Havesysler?????? måske, snurrende symaskin, ja da!!!! og Ikea, den tager vi på søndag :o)
  Mon ikke vores weekend scorer høje point? Der er lagt op til max. karakter ;o)

  God weekend til dig og dine.
  Fra Jill

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)