Sider

søndag den 13. marts 2011

Pausepandekager

Jeg ved det godt. Jeg skal passe på med mine forventninger til weekends. Nåede jo intet af det jeg havde sat mig for. Har cirklet om nogle bunker på et skrivebord, nogle hylder i et skab, nogle opbevaringsæsker, nogle kurve, nogle stakke - af rod. Billeder, film, papirer, gamle fødselsdagskort, skolepapirer og bøger bøger bøger. Nu måtte jeg rydde op. Og åh hvor tager sådan noget sortering lang tid. Er slem til at gemme, men fik dog lavet et par sække der skal ud og et par poser der skal gives videre bla med bøger og magasiner. Undervejs fik jeg nok - proppede familien ind i bilen og kørte ind til Pandekagehuset ved lystbådehavnen, her blev der drukket kaffe, guffet pandekager og luftet unger. Oprydningen - tja, er altså ikke helt færdig endnu. suk.
I en sikker favn
For filan - en gang rod
Heldigvis levede latten op til forventningerne
 - og pandekagen også, med banan, nutella og softice.
Ønsker mig runde vinduer som i roklubben her

7 kommentarer:

 1. Efter en stor omgang oprydning er det fortjent med masser af gode pandekager!

  SvarSlet
 2. mums lækker kaffe, pandekager og vinduer. Kan godt forstå at du ønsker dig sådan nogle:-) håber at du når det du har sat dig for idag:-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette..
  Tak for din kommentar på min blog..
  Ser da bestemt også ud som om i har haft en skøn lørdag.. smil.. Og jeg kan se du også er fra det Nordjyske.. er jeg også... så jeg har tillad mig og sætte mig på som fast læser ved dig... Jeg er rimelig ny her på bloggen, men synes det er lidt hyggeligt med nogen som bor tæt ved..
  Ha en rigtig dejlig søndag.
  Smil fra Tina..
  P.S super fin blog du har..

  SvarSlet
 4. Hej Mette! det lyder da som om du har nået en hel del. Og der skal da også være tid til hygge:-) God søndag. KH Christina.

  SvarSlet
 5. Sådan kan min stue også se ud nogle gange :)
  Sikke nogle lækre pandekager.

  SvarSlet
 6. Uha oprydning!!! Det er SÅ kedeligt, men man er SÅ glad, når det ER overstået. Hvor er det fint med en belønning....det kan man nemt trænge til oven på sådan en omgang :-) Kh. Linda

  SvarSlet
 7. Herligt at se ægte rod i blogland! Godt det ikke kun er hjemme hos mig :-)

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)