Sider

lørdag den 5. marts 2011

Begavet

Fredag blev jeg forkælet med en fin pakke fra Karina. Hun har været med i en gaveleg hos mig og nu var det min tur til at få pakke. Fedt koncept! Der var lutter gode sager; papir, kort, guf, garn, perler, lærred, en fin hæklet blomst og meget mere. Hold øje med hendes blog når hun sender legen videre, så du kan få en af hendes fine gave-pakker.
I dag er jeg vågnet tidligt - med solskin og glade unger. Jeg er barnepige for den lille niece, mens hendes forældre er i deres nye hus. Så der er spist morgengrød, tegnet, vasket tøj og syet fastelavnskostume til lillen. Hun nægter at tage det på - men pyt.

Gave fra Karina

Morgenfruegrød fra Urtekram

Tilsat æbletern, hakkede mandler, en klat græsk youghurt og et drys vaniljepulver

En hurtig mariehønevest i filt

Tilsættes sort strutskørt, strømpebukser og en langærmet body

5 kommentarer:

 1. Det ser bare ud til at være en rigtig dejlig lørdag. Rigtig sødt kostume, synd hun ikke vil have det på ;)

  SvarSlet
 2. Dejlig gaver du har fået - elllsssker at få post, synd man egentlig ikke så tit får breve med posten mere . . Lyder til i hygger jer :-)

  Frk.Munk

  SvarSlet
 3. sikken en sød marie høne ... ville egentlig bare sige MANGE MANGE TAK tror stadig ikke helt på mit eget held men nu er den her tasken ... og hvor er den bare lækker .... og hårbøjlen den er også bare sød selv om at jeg nok ikke får brygt den meget for datteren min syntes bestemt at det var til hende (vil bare lige sige hun er 21 men alligevel ) endnu engang MANGE TAK .... god dejlig solskins weekend

  SvarSlet
 4. Fin mariehøne du har fået lavet, den må blive et hit, når hun engang vil prøve den...

  SvarSlet
 5. Hej Mette! Tak for din fine pakke. Jeg skrev om den på min blog. Jeg vil bare lige sige at jeg ikke har haft overskud til lige at få samlet en til dig, og håber du har tålmodighed til i næste uge. Vh Elsebeth

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)