Sider

onsdag den 5. januar 2011

Hvad posten bragte

Vi har en pakkepost i mit kvarter der gør en dyd ud af stilhed. Han siger ikke en lyd - hverken goddag eller farvel. Han rækker blot pakken frem, peger hvor der skal skrives under og vender om på hælen og går igen. For mig er det nu en dyd at smile stort, sige højt og tydeligt HEJ - kommentere det han kommer med og sige farvel og tak for denne gang. Overvejer en stor krammer næste gang. Måske er han træt - træt af pakker, glatte veje og snik-snakkende husmødre, måske er en bare et helt andet sted rent mentalt. Psykisk fraværende - og der er selvfølgelig også mange gode steder man kan drømme sig hen for tiden, midt i sjappet og mørket.
I min postkasse lå der fornylig et spændede brev - sort konvolut - ingen afsender. I brevet lå to billetter, til en begivenhed i juni måned.... spændende! Drømmer om bryllup, dans i de lyse nætter, drinks og to glade mennesker der siger ja til hinanden. Nu må vi se om jeg får ret. Venter spændt!
Uha - spændende post, To billetter til ?

Drømmer om søde jordbær i sommerhus!

4 kommentarer:

 1. hvor der det spændende!! Jeg ville gå ud af mit gode skind af spænding!!! Mht. postmanden - go for it! giv ham en stor krammer, jeg tror han trænger til det :-)
  Kh. Linda

  SvarSlet
 2. ej hvor spændende.. jeg synes du skal kramme eller måske danse lidt hip hop foran, bare for at se hans reaktion :-)

  SvarSlet
 3. Det da helt vildt spændende.
  Ja! jeg havde slet ikke kunne holde ud, ikke at vide hvad den begivenhed går ud på.
  Glæder mig til at se hvem den glader giver er.
  Ang. din post ville jeg bare fyre et eller andet af, så han vågnede op...
  Knus Fra Susi

  SvarSlet
 4. Spændende :)
  Og super fin blog du har.
  Følger lige med her tror jeg.
  Kh Linn

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)