Sider

mandag den 18. juli 2011

Postkort fra Bayern

Jeg holder stadig ferie - både fra job og fra hverdagsbloggen, men lidt postkort bliver det til fra steder rundt omkring.

Postkort fra Bayern
I dag er det fra Bayern hvor vi startede vores ferie sydpå. Vi havde booket 4 dage i en hytte i Tyskland inden vi kørte videre til Italien. Vi havde 2 dage med 28 grader og sol og 2 dage med 12 grader og landregn og skyer der hang ned om ørerne på os. Så da turen gik videre til Italien, var vi bare så klar til solferie.
Formålet med dagene i Tyskland var afslapning - det at geare ned efter en travl periode, læse bøger og blade, se film, gå ture, hente is i kiosken, bade og spille minigolf.
Det sidste viste sig at være med stor underholdningsværdi, da Astrid flippede totalt ud over det, bandede og svovlede, gik rundt med underbid og slog køllen ned i jorden og efter hul 5 forlod hun banen i vrede. Minigolf er svært når man er en utålmodig 3-årig.
Aftenhygge på terassen, kram, kaffe og Boligliv

Ferieklar

Tysk toast - Magnus´s nye livret
Kaffe og en lokal bitter

Vi fodrede geder hver dag - vi kaldte den sorte for Gert

Astrid klagede over noget i støvlen - efter gåturen var der disse 2 sten i støvlen.

bach - det er mig!

3 kommentarer:

 1. Ser ud til at I har en dejlig ferie. Fortsat god tur:-) Kh Christina

  SvarSlet
 2. Det ser skønt ud. Forsat god tur til Italien. Der er vejret solrigt. Vi er selv lige kommet hjem fra en fantastisk ferie dernede.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Tak tak - er dog kommet hjem for længst, så ikke mere ferietur sydpå i denne omgang. Laver bare lidt tilbageblik på en dejlig sommerferie - når nu vejret herhjemme er så møgdårligt! SUK
  - Mette

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)