Sider

tirsdag den 12. april 2011

Tirsdagscurry

Weekenden var fyldt med snak og kaffe og gode oplevelser. Ungerne og jeg besøgte vores søde venner og ikke mindst deres varelager, hvor jeg fik fingrene i lidt af deres nye forårsvarer. Uha - den er fin den pung med uglen og så i den smukkeste grå farve og lilla foer. Gæt hvem der har tegnet uglen?
Føler du dig fristet - så kig her
Helt pjattet med uglen her - han må gerne passe på mine penge

Mobil/kamerataske, med rum til nøgle eller dankort
 Vores venner havde skaffet billetter til børneteaterfestival, så både lørdag og søndag var vi til forestilling. Astrid sad helt stille og var vildt optaget og klappede som en sindsyg, når stykket var færdigt. Det så altså sjovt ud. Magnus synes også det var superfedt og har snakket meget om det efterfølgende.
Fed festival

Et fint stykke for de 3-6 årige
 Hele huset dufter af den skønneste krydderiblanding som Elsebeth har sendt til mig. Idag blev det til en lækker kyllingret, med masser af hvidløg, ingefær, chilli, krydder-blanding og tomat. Mums - serveret med grove ris og frisk agurk/mangosalat.
Velbekomme

2 kommentarer:

  1. Er vild med billederne fra den nye kollektion, glæder mig til at se mere. Og aftensmaden ser også skøn ud..... er godt nok mæt, men kunne måske godt klemme lidt mere ned, hvis det nu var....

    SvarSlet
  2. YOU did it again.. Flot uglepung..:0)
    Og inspirerende billeder...
    KH Iben

    SvarSlet

Tak for din kommentar :)