Sider

tirsdag den 7. juni 2011

Lur

Hvem har taget min energi. Synes jeg holder den kørende på kaffe og sukker for tiden. Trænger til middagslur og falder i søvn når jeg putter børn. Får hverken blogget, læst eller kommer i haven. Hrm... Nu vil jeg gå i seng og samle lidt energi til dagen i morgen - har en superkort arbejdsdag i dejligt selskab - og så hjem og vaske, støvsuge, pudse vinduer, bage, male og luge. Lur mig om det ikke ender med kaffe og middagslur.
Pause i kassen. Astrid har taget en stor papkasse til sig, så den har været en bil, et sørøverskib, en hule og bare en pause-pap-kasse de sidste dage.

bobbel

the med frisk mynte

4 kommentarer:

 1. Kom over til os og snup en lur sammen med Johanne og mig. Mon ikke haven står der når du kommer hjem igen...

  SvarSlet
 2. Kender det kun alt for godt - man kan slet ikke komme på toppen igen.
  Jeg er dybt begravet i mit projet som jeg skal til eksamen i på næste fredag - jeg laver stort set projekt i døgndrift. slev på helligdage bliver der arbejdet på skolen.
  Nu vil jeg i seng og samle energi til endnu en projekt dag, som sikker går fra 8.30 til 20.30 - puha glæder mig til ferie.

  SvarSlet
 3. Kender det! det hjælper mig ikke at sætte så mange mål, man bliver så træt af det man ikke når. PLanlæg 1 ting og gør det og ros dig selv.

  Det hjælper mig :-)

  SvarSlet
 4. Tag luren før alle dine pligter, det er godt for dig :-)
  Knus

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)