Sider

onsdag den 2. januar 2013

hov, - halløj januar

Velkommen januar! Det er som om det først er i dag, at jeg rigtig indser, at et helt nyt ubrugt år venter forude. Jeg er klar - også selvom 2013 er sådan et "skævt" år i mine ører - men det kan kun blive godt.
Jeg har tonsvis af gode intentioner når sådan et nyt år starter - nu må vi se, hvad det bliver til. Måske man burde lave en too-do, taa-da liste over januar måned. Vi har byttet julegaver i det vildeste kø-ræs, spist frokost sammen og nydt den absolut sidste feriedag for denne gang. I morgen starter den brutale, vidunderlige, hektiske hverdag igen. Aftensmaden står på varm, stærk minestronesuppe!!!
farver

morgenmad

forsyninger

sofahygge

1 kommentar:

 1. Hej :)

  Jeg har det helt på samme måde med 2013, det er et ulige og skævt årstal! Og som jeg har sagt til mine veninder er jeg lidt "bange" for at der sker for mange store og mindeværdige ting i år - da jeg ikke rigtig gider at have et minde der hedder en dato med 2013 - det er TÅBELIGT - jeg ved det godt :S

  2013 starter på en måde også først i dag :) 1. januar hører lidt sammen med nytårsaften :) alle mine nytårsforsæt starter i hvert fald først i dag.

  God sidste aften inden hverdagen starter igen :)

  Kh. Jenny

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)