Sider

fredag den 26. oktober 2012

-det gik helt i fisk

En fridag! I går havde jeg en helt ægte fridag - ikke en omsorgsdag eller lign. men en fridag, der blev brugt på det, jeg havde lyst til. Min mor og søster var nemme at lokke på cafe, så en dejlig brunch blev indtaget, i hjertet af Aalborg og der blev shoppet til den store guldmedalje - nye sko og en jakke og tørklæde, til mig.
Efter søster og baby var sendt hjem, var min mor og jeg inde for at få fødderne spist af fisk. Altså det var vist det døde hud de gik efter, men en  meget speciel og kildende oplevelse.
Hos Fisk&Kunst i Aalborg, Niels Ebbesensgade

Aftensmaden så sådan ud, flot pyntet af de små hjælpere

Magnus og Astrid arbejdede sammen om at få ananas til at ligge fint.

Astrid og jeg har  netop bagt fredagskanelsnegle - vi har prøvesmagt dem :)

4 kommentarer:

 1. Det lyder godt nok som en dejlig dag- det der fiskenoget gad jeg altså godt prøve- er det effektivt så man har bløde fødder bagefter- eller er det mere en sjov oplevelse??:)

  SvarSlet
 2. Ej hvor hyggeligt med sådan en shoppe-hygge-fridag. Det burde man gøre indimellem. Dejligt med både jakke og sko køb. Du har måske været heldig i Salling med deres gode priser ? Altså..de der fisk...ej jeg har vist ikke lyst :-)

  God weekend.

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Mille - mest en sjov oplevelse, synes ikke det gjorde en kæmpe forskel for fødderne.

  Mette - blev kun fristet af det ikke-nedsatte i Salling, havde ellers været godt med halv pris :)

  SvarSlet
 4. I har haft den skønneste og hyggeligste efterårsferie :) Dejlige oplevelser. Jeg kunne godt tænke mig at prøve et besøg hos fiskene, men er langt fra overbevist om, det vil være et mirakel :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)