Sider

lørdag den 21. juli 2012

Postkort fra Playmobilland

Vel hjemme igen, kommer der lige et par rejseindlæg fra ferien. Det første er fra Playmobilland i Tyskland.
En virkelig god oplevelse for hele familien. Vi kørte fra Nordjylland og mod Nurnberg, hvor vi havde booket et hotel. Næste morgen kørte vi til Playmobilland, som du kan læse mere om her. En virkelig skøn legepark, fyldt med Playmobillegesager. Det er meget basseret på legeaktiviteter istedet for forlystelser, hvor man står i kø i laaaang tid, for en lille tur.
Overalt kan der kravles, trækkes, hoppes, plaskes og graves. Et kæmpe legeparadis for vores unger på 4 og 7. Det koster 10 E pr person at komme ind i parken. Her er ok spisesteder og god plads til madpakkespisning. Der er et stort overdækket område til spisning og leg. Her er legeafdelinger med al den playmobil du kan tænke dig. Ved udgangen er der en playmobilbutik med gode tilbud, hvis det skulle friste at få lidt med hjem. Tilbage på samme hotel og en god nats søvn, og så gik turen videre mod Italien.
Velkommen til Playmobilland

Det store piratskib

Dinoland

Den lille kaptajn

Astrid i fuld fart

Så må der leges

Kæmpehit at malke en playmobilko

"Vandlandet" er et stort plaske/soppeområde

4 kommentarer:

 1. Playmobilland. Hold da op, jeg vidste ikke, der fandtes sådan et :) Er spændt på at se dine kommende halskæder efter besøget.

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig hørt om stedet, men det ligner noget de fleste børn vil elske :)

  SvarSlet
 3. Har godt hørt om stedet, men vi har aldrig været der. Det ser sjovt ud, måske man skulle prøve det engang...
  Kh Christina

  SvarSlet
 4. Vi har også talt om at tage derhen flere gange, da vores unger helt klart er mere til sådanne aktiviteter frem for forlystelser, så tak for lidt ekstra info og information derfra.

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)