Sider

onsdag den 30. maj 2012

smagt til med karry

Heldig! I sidste uge kom der en meget velduftende pakke til mig. Pakken var fra Suppedas-bloggen. Det er en del af craft-it-forward legen, skønt at modtage fine hjemmelavede gaver.
I pakken var der en skøn hjemmelavet karry - der desværre lå i et fint lag i hele pakken, for der var gået hul i posen. Det var derfor selve pakken duftede så godt. Nå men karryen blev samlet sammen i et glas og de andre sager vaske af. Der var en lækker bodyscrub og flotte farverige hårelastikker, som mine elever er meget misundelige på. 1000 tak for en dejlig gave og tjek lige den suppesdas ud - hvor vibstjert skriver om skønne København, hendes smukke rollinger og krydrer det hele med dejlige billeder.
Karryen blev indviet i går i Skramsgaderetten - en skøn hverdagsret, fra Trine Hahnemann,  med oksekød, porrer, revet gulerod og hvidløg stegt i rigelig karry. Hertil ris og mangochutney.
mums
skønne sager
en mindre karry-ulykke

1 kommentar:

  1. Åh nej, altså...Selvfølgelig var der gået hul på karryen, det er jeg virkelig ked af! Men godt at elastikkerne er populære!)

    SvarSlet

Tak for din kommentar :)