Sider

lørdag den 1. oktober 2011

Go røv og go´weekend

En helt igennem hyggelig og varm dag har jeg tilbragt i Lenes dejlige køkken. Der var lagt op til kreahygge og da det var første gang jeg var med, var jeg meget spændt på at møde de andre skønne damer; Joan, Dorthe, Sanne, Lene, Katrine og Mette. Vi snakkede, drak kaffe og rodede for vildt.
Søde Lene var super pædagogisk og guidede mig igennem, så jeg fik syet et mobiletui. Men det blev også til æskedekoration og beundring af alle de små kattekillinger, som jeg ikke fik taget billeder af. Du kan se dem hos Joan - der er en pudderfarvet der er skøn!
Tak for en dejlig dag! Jeg er helt fyldt op med god energi. Hjemme ventede mine unger og lektoren med en dejlig italiensk middag og et glas kold hvidvin.
go røv - øh ræv

æskedekorationer

rod og hygge

min mobiltaske - fotograferet i dårligt lys

mere mobiltaske

æbleæske

notesbøger

7 kommentarer:

 1. Hej Mette!

  Tak for idag, super hyggeligt.
  Er lige hos min moder og har lånt computeren:) Er vild med dine æsker, så søde de er.
  Håber vi ses en anden dag
  Knus Sanne

  SvarSlet
 2. eeej hvor er de fine alle tingene, er helt vild med de små billeder..

  SvarSlet
 3. sikke fine ting du har fået produceret og mange :D Dejligt at blive lade op med ny energi, gennem kreativitet :D

  SvarSlet
 4. Wauw det ser ud til at I har hygget igennem idag! Hvor fedt og super lækre ting, du har lavet! Så fine notesbøger - dem kunne man da stolt tage frem og lige noteret et eller andet i ;)
  God weekend fra KREAfeen

  SvarSlet
 5. Det er SÅ FEDT det du fik lavet - Jeg skal altså også have lavet mine æsker, når det nu bare ikke virkede for mig igår...

  SvarSlet
 6. Var så hyggeligt at møde dig igår og så imponeret af din ræv!!! Og hvor super kreativ du er. Der blev tryllet så mange gode ideer ud af ærmet bla den søde detalje på din mobiltaske og de smarte små dimser fra søstrene...
  Håber vi mødes igen..

  SvarSlet
 7. Hej Mette. Tusind tak for igår. Det var rigtig hyggeligt at møde dig. De æsker er altså bare flotte. Jeg nåede slet ikke at lave noget af papir igår. Det må blive en anden gang.

  Kh Mette

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)