Sider

tirsdag den 22. februar 2011

Ferie

Ferie er fandme et fedt koncept - selvom jeg elsker hverdagen. Vi har været en tur i København og omegn, besøgt dejlige mennesker, små og store, spist godt og shoppet lidt.
Lørdag gik turen til National museet, der er fri entré og det er så smukt at komme ind i forhallen med det flotte tag. Vi havde 4 unger med, der så på sværd, skeletter og rustninger mens lektoren forsøgte at give dem lidt historiekundskab. Vi spiste en fin brunch i caféen. En kæmpe buffet, med lækre retter, juice, kaffe, smoothie og en smækker drink i champagneglas. Mums. Børneafdelingen hvor man må lege, kravle og slås med sværd var et hit. Lektoren sad en lille smule fast i en ridderhjelm med noget ringbrynje-halløj - jeg har lovet ikke at vise billederne!
Lørdag aften hentede vores søde venner total i orden sushi. Søndag gik turen af Kongevejen til Birkerød, hvor vi så nogle venners nye fine hus.
Lys

Mums

Astrid højt tilvejrs i børneafdelingen

hep hep hep

4 kommentarer:

 1. Helt enig - Ferie holder max! Jeg er endnu ikke kommet helt op i omdrejninger efter vinterferien (uge 7) og kunne skisme godt lige ha' nappet en uge mere. Må nøjes med en skemafri tirsdag og det er heller ikke så ringe.
  Nyd at der er læææænge til ugen er slut.
  de bedste hilsner fra Helle

  SvarSlet
 2. Astrid hygger sig bare big time. Deres børneudstilling holder også bare. Sikke en skøn ferie.

  SvarSlet
 3. Lyder som den dejligste ferie - Mette er du sød at maile mig din adresse? Så vil jeg sende dig en lille tanke..

  SvarSlet
 4. Hejsa Mette, har du ikke fået min besked om at jeg havde modtaget pakken? Jeg må have glemt at indtaste koden herinde, da jeg skrev så... :) Men mange tak og jo jeg har fået den, sikke en masse fine ting :)

  SvarSlet

Tak for din kommentar :)