De er lavet med kondenseret mælk, der kan købes i mange supermarkeder.
Jeg brugte næsten en hel dåse - rørte kokosmel i, til det blev en fast masse, formede massen til små barer og stillede dem på køl i en times tid.
Herefter blev de overtrukket med en god mørk chokolade.
Barerne blev pyntet med henholdsvis lakridspulver og frysetørrede hindbær.
Mums! De var svære at få pæne - men smagen var super god.
tja - ikke så kønne... |
- men gik godt i spænd med en god kop kaffe |
- bagerst med lakridspulver, forrest med hindbærdrys |
uhm dem har jeg smagt, og de er SÅ gode!!
SvarSletÅh, de er altså så himmelske - kokos og mørk choko er perfekt match.
SvarSlet- Anne
Det er vist en opskrift, der skal afprøves, mens der er barsel.
SvarSletDet lyder jo super nemt og lækkert :-)
Uhmm hvor lyder det lækkert, den opskrift må jeg helt sikkert prøve!
SvarSlet