Sider

fredag den 18. oktober 2013

Astrid Lindgrens verden i efterårsferien

Vi har længe gerne villet besøge Astrid Lindgrens verden, men om sommeren vil vi gerne sydpå - så det blev en efterårstur. Vi var klar over, at  der ikke var det samme program, som om sommeren (og derfor heller ikke samme pris) og var spændte på, om der ville være for lidt at se på.
 Men vi er meget begejstrede for turen, SÅ dejligt at der ikke var mange mennesker. Det var stort set kun danske børnefamilier og der var ikke kø til noget som helst. Nogle af butikkerne og madstederne var lukkede, men vi var godt tilfredse med udvalget.
Hver dag var der 2 x 2 timers teater - åbent hus - total-teater i Katholtgården, hvor vi så skønne teaterstykker - fx den hvor Emil holder fest for fattiglemmerne, eller den hvor Line skal have rykket sin dårlige tand ud. Vi var godt underholdt. Der var åbent i alle andre områder - dog uden teater. Men vi kunne fint lege og hygge os alligevel. Mange fine legeområder og alle de små huse passede perfekt til Astrid, 5 år. Vi havde 2 dage i parken, hvilket var lige tilpas. Vi boede på Oxgården, i Vimmerby, i meget fin gåafstand til parken.1 kommentar:

  1. Det er også et af de steder vi gerne vil hen en gang - måske når begge unger er lidt større og kende flere af historierne.

    SvarSlet

Tak for din kommentar :)