Opskriften har jeg fået af en sød kollega og tilpasset en smule.
Daddelkage
- passer til en tærteform eller en lille bradepande
Du skal bruge:
1 stang vanille
200 gr mandler/mandelmel
3 spsk mørk usødet kakakopulver
2 tsk lakridsrodspulver
1 tsk lakridspulver
1 tsk pulverkaffe
400 gr udstenede dadler
1/2 dl kokosolie
1/2 dl æblemos/grød
6 æg
Blend mandlerne (eller brug madelmel), med kakao, lakridsrodspulver, lakridspulver, kaffe og vanille. Hældes i en skål. Blend dadler med kokosolie, æblemos og æg.
Røres sammen til en lind dej, fyldes i en smurt form og bages ca 25-30 min ved 160 grader.
Pyntet med frysetørrede hindbær |
mormors mågestel - så bliver det ikke bedre |
Umm... Hvor ser den lækker ud...
SvarSletMen synes nu alligevel fastelavnsbollerne frister ;-)