Suppe er en af de gode ting ved efteråret og vi får det ofte.
Rødløg og bacon svitses, div. rodfrugter tilsættes, fx persillerod, gulerod, rødbede og kartofler. Vi brugte også et halvt spidskål denne gang. Masser af krydderier, chili, hvidløg, salt og peber røres i. En kande kogende vand og 2 dåser tomatkoncentrat. Efter 20 minutters små-kogeri tilsættes små pastaer og koger det de skal. I går blev suppen serveret med tortillapandekager, 2 og 2 med ost imellem og ind i ovnen et par minutter. De skæres ud i slices og spises til suppen. Mellem 2 af pandekagerne, var der en hurtig "pesto"; basilikumblade, hvidløg, citron og olie.
Uhm suppe! Det bedste er - at den også er rigtig god, dagen efter...
|
lille køkkenhjælper |
|
chiliflager og ramsløgsalt |
|
pesto til tortillabrødene |
|
rygende varm - med en klat skyr og revet ost - velbekomme |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Tak for din kommentar :)