Sider

fredag den 28. februar 2014

en lille ven

Denne lille fyr har nu boet hos os i et halvt år. Vi har ikke fortrudt - alle min bekymringer er gjort til skamme. Og selvom jeg slet ikke er hundemenneske, ælsker jeg den lille hvide uldtot. Han hedder Buster og en bomuldshund. Kærlig og elskelig - den bedste lille sygepasser, god at læse lektier for og en rigtig hyggehund. Han må kun være i sofaen når et bestemt tæppe er lagt ud - men så er han også klar til lidt kram. Nu hvor det lysner er det skønt at gå lange ture ved vandet med ham.
Og tak til mormoren og morfaren - der er hundesitter, når det er nødvendigt.

et gennemtygget legetøj bliver lagt lige ved siden af hovedpuden...ikke til at misforstå.



onsdag den 26. februar 2014

morfars værksted


Lykken er morfars store værksted. Her er lunt og godt og man må næsten alt. Mine unger elsker at snitte, male, hamre og bruge fantasien. Senest er der lavet drømmefangere, flitsbuer, fantasidyr, pindsvinebo m.m. Der går rygter om at der er et slikskab derovre - men det er jeg ikke præsenteret for endnu. Min far bruger også værkstedet flittigt og laver så mange fine ting.
Astrid afbarker grene på snittebænken


dejlig udsigt til lyset i skoven

to pindsvinehuse


tirsdag den 25. februar 2014

tirsdags-tilbehør: daddelkage

Dagens bud på tilbehør - er tilbehør til kaffen. Et sundt alternativt til de store fristende fastelavnsboller, der lokker i bagerens vindue.
Opskriften har jeg fået af en sød kollega og tilpasset en smule.

Daddelkage
- passer til en tærteform eller en lille bradepande
Du skal bruge:
1 stang vanille
200 gr mandler/mandelmel
3 spsk mørk usødet kakakopulver
2 tsk lakridsrodspulver
1 tsk lakridspulver
1 tsk pulverkaffe
400 gr udstenede dadler
1/2 dl kokosolie
1/2 dl æblemos/grød
6 æg

Blend mandlerne (eller brug madelmel), med kakao, lakridsrodspulver, lakridspulver, kaffe og vanille. Hældes i en skål. Blend dadler med kokosolie, æblemos og æg.
Røres sammen til en lind dej, fyldes i en smurt form og bages ca 25-30 min ved 160 grader.
Pyntet med frysetørrede hindbær




mormors mågestel - så bliver det ikke bedre

mandag den 24. februar 2014

det lysner

Sidst jeg skrev var i juleferien - nu har jeg lige haft vinterferie. Godt for krop og sjæl med lange dovne dage uden mange planer.
Vi nød sommerhus og vores eget dukkehus - spiste dejlig mad - plukkede vintergækker og slappede af. Skønno. Nu er hverdagen i gang igen - der drømmes om sommerferie og lige om lidt ved vi, hvor vi vil hen. Mulighederne er mange...

stenalderbrød - eller begyndelsen på et


nu er de fyldt med vintergækker

snart er vinteren slut

skøn familieforestilling på Aalborg teater - kan anbefales!!!!