Sider

mandag den 20. august 2012

samling

En underlig vinkel på vores trappe er nu fyldt op med billeder - tegninger, familiefotos og andet godt.
Helt glad man kan blive at af gå her forbi. Lidt svært at fotografere, men det ser fint ud i "virkeligheden".


Billede fra Boligmagasinet i neonfarvet ramme

Tegning - købt at illustrator Pia Olsen - ælsker hendes streg


Et lille Christel-billede fra da mormor var dreng


Min yndlingstegning - som Magnus lavede da han var lille

Da mine unger var killinger

Ældste knægten, fanget på stranden

søndag den 19. august 2012

penselstrøg

I sommerens løb har jeg malet lidt bestillinger - og selvom der efterhånden er langt imellem, at jeg svinger penslen, er det nu meget hyggeligt. Det er blevet til et par studenter-gaver og barsels-gaver.
Når efteråret trænger sig på, bliver der forhåbentlig mere tid til den slags.

Studentergave - derfor var årstallet vigtigt at få med

glad for lilla og ugler

fredag den 17. august 2012

Hos Magnus

Magnus er 7 år og netop begyndt i 1. klasse og her er der små glimt fra hans lille værelse. Det lille sætterkassehus har jeg lavet til ham, han har fyldt det op med sine "trofæer", små vigtige ting der skal kigges lidt ekstra på. Bøgerne i tallerkenrækken skiftes ofte ud, da knægten er umanerligt glad for at læse.



Hanefeldt plakaten er købt i Aalborg zoo

samling fra en tur til Normandiet i 2010

æææælsker bøger

torsdag den 16. august 2012

ordnung

Nu ser vores "opslagstavle" sådan ud. Alt for mange løse og glemte sedler har resulteret i, at vi ved vores trappe,  har hængt hvide holdere, fra IKEA, op til diverse sedler, girokort, invitationer m.m.
De hvide holdere er peppet op med bogstaver fra TIGER. Over kasserne hænger en papir-engel, som blogmoster har lavet. Den er bare SÅ fin!


Min skønne engle-dame

tirsdag den 14. august 2012

Lys

Er dybt afhængig af lys, for at fungere optimalt. Den mørke tid er ikke mine yndlingsmåneder. Så jeg suger til mig af sommerdage, sol og lys.
Og fascineres ofte af naturens vidunderlige lysshow, som billederne herunder, taget en aften, ud af bilvinduet, på motorvejen mellem Århus og Aalborg. (Og bare rolig, jeg var passager og ikke chauffør)

tirsdag den 7. august 2012

Postkort fra Grenå

På det der skulle vise sig, at være den sidste sommerdag i denne omgang (i søndags) var vi i sommerhus i Grenå. Her diskede farmor og farfar op med kød fra grillen, kartoffelsalat og rigelige mængder af forårslagkage. En gåtur igennem klitterne og et havbad var godt for krop og sjæl.
Ungerne er blevet i Grenå. Vi andre rydder op, renser terrasse og øser vand op af kælderen efter et skybrud over Aalborg i går morges.



Mit havbad - de andre var langt sejere

Fint lys inde i skoven og en lille badenymfe i leopard ballerinasko

mandag den 6. august 2012

Det er så yndigt...

I sidste uge havde vi bryllupsdag her i huset. Vi har kendt hinanden i mange år, men har altså nu været gift i 4 år. Vi spiste brunch herhjemme med ungerne og om aftenen var vi på cafe og i biografen. Vi er vilde med Rom og måtte ind og se Woody Allens nyeste film : To Rome With Love - den var helt skør, sjov og med de skønneste scener fra Rom. Vi kan varmt anbefale den.
Fra vores bryllupskage - Astrid synes den er SÅ fin

morgenmad

Fra min mand

Supergod film

søndag den 5. august 2012

Køkkenglimt

Jeg har et lille bitte køkken. Da vi flyttede ind malede min far lågerne hvide og satte nye greb på, bordpladen blev skiftet og det var det. Det er slidt, men det fungerer ok. Et par skuffer stod stadig i den grønne originale farve, men en lille opfriskning gør, at de nu er sorte. Det ser fint ud, synes jeg. Derudover er skabene gjort rene, gamle krydderier smidt ud og det frisker alt sammen.
Den gamle vægt er hentet i mormors kælder

Mit lille køkken

Nu  - med sorte skuffer

Før - grim grøn farve

Olie - hjembragt fra Italien

En enkelt blomst fra mormors have

fredag den 3. august 2012

Postkort fra sommerhus

Mormor og morfar har et fint sommerhus, som vi må bruge. Det er et dejligt fristed for hele familien og i år havde vi nogle venner med. Det var dejlige solskinsdage med drinks, god mad, udflugter, bøger og afslapning.





Vildsvin på Lille vildmosecenteret

onsdag den 1. august 2012

Postkort fra Sydfrankrig

Efter vores tur til Italien, kørte vi over den franske grænse. Vi overnattede i den meget hyggelige by Nimes, som har et meget velbevaret colloseum, som de historieinteresserede drenge i familien var meget optagede af. Frankrig byder også på Magnus´livret som er moules frites (blåmuslinger med pomfritter). Vi slentrede end ag i Nimes og var en tur i Avignon. En meget spændende by, hvor der var en stor teaterfestival og det smukke gamle pavepalads. (Igen var det en glad Lektor der viste rundt med store armbevægelser).
Colloseum i Nimes, hvor der var koncert om aftenen

Muslinger

Smukt "indpakket" bygning i Avignon

Is hos paven - næsten

Byen var fyldt med flotte teaterplakater

Aftenhygge med sukkerchok

Morgenmad i gårdhaven, på vores lille bitte hotel